Πολιτική Επιστροφών

Στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, παραδίδοντας φρέσκα λουλούδια, σε άριστη κατάσταση, στην ώρα τους.

Φρεσκάδα και ζημιά
Οι παραγγελίες λουλουδιών μας θα αποστέλλονται συχνά σε μορφή μπουμπουκιού που σημαίνει ότι θα διαρκέσουν περισσότερο στον παραλήπτη. Ενώ τα λουλούδια μας συσκευάζονται προσεκτικά για να διασφαλίσουμε ότι θα φτάνουν τόσο φρέσκα και όμορφα όσο όταν μας άφησαν, σε ορισμένες περιπτώσεις (και για λόγους που δεν ελέγχουμε) μπορεί να καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Εάν λάβετε λουλούδια που δεν φαίνονται φρέσκα ή είναι κατεστραμμένα, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε.
Εάν τα λουλούδια δεν πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει, θα σας δώσουμε την επιλογή μιας δωρεάν αντικατάστασης στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης. Λάβετε υπόψην ότι θα χρειαστεί να μας στείλετε με email μια φωτογραφία των κακής ποιότητας ή κατεστραμμένων λουλουδιών εντός 24 ωρών από την παραλαβή, προκειμένου να δικαιούστε την αντικατάσταση.

Επιστροφές
Παρακαλούμε κατανοήστε ότι λόγω της ευπαθούς φύσης των λουλουδιών, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές για αυτά τα προϊόντα. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε αξεσουάρ, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία υποβάλατε την παραγγελία σας και θα σας επιστρέψουμε την τιμή που πληρώσατε για τα προϊόντα μαζί με το τυπικό κόστος παράδοσης για αυτά τα προϊόντα.

 

Μενού