Σχετικά με εμάς

Ποιότητα

Τα λουλούδια που χρησιμοποιούμε είναι πρώτης ποιότητας, επιλεγμένα από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού αλλά και από τους καλύτερους έλληνες ανθοπαραγωγούς.

Εξελιξη

Παρακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις από το εξωτερικό σε ότι αφορά το design της διακόσμησης αλλά και των λουλουδιών. Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε συνέδρια και εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό που αφορούν επαγγελματίες γάμου ώστε να σας μεταφέρουμε νέες ιδέες.

Αναγνώριση

Αν και έχουμε συμπληρώσει μόλις 6 χρόνια, έχουμε καταφέρει οι δουλειές να φιλοξενούνται στα καλύτερα wedding blogs. Το μοναδικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε φαίνεται καθώς ανήκουμε πλέον στους επιλεγμένους επαγγελματίες γάμων.

Συνέπεια

Ο επαγγελματισμός όλου του δυναμικού της Floral Tales και η υπευθυνότητα εξασφαλίζει τη συνέπεια που μας διακρίνει.

Μάτα Κούτρα

Έμπειρη, δημιουργική, υπεύθυνη, λατρεύει τα λουλούδια και τα καλαίσθητα events, είναι δίπλα σας από την αρχή για να συζητήσετε πως θα σας γίνει πραγματικότητα το όνειρο σας. Ευέλικτη, συζητήσιμη και με πολύ καλές γνώσεις ανθοδετικής που τις εξελίσσει διαρκώς μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τις πιο όμορφες συνθέσεις λουλουδιών που θα δώσουν style στο event που επιθυμείτε και λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας!

Μενού